dagelijkse foto in 2017
 
31 december 2017

31 december 2017

gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar voor alle volgers en kijkers op dit blog. Nog even en 2017 is voorbij. Daarmee is ook een einde gekomen aan het 365 dagen project, de doelstelling is bereikt.

Ik heb met veel plezier alle dagen gefotografeerd en ook leuke reacties van mensen in het dorp ontvangen die mij vrijwel dagelijks met de camera zagen rondlopen. Ook de commentaren bij de foto’s heb ik erg gewaardeerd. Er zijn trouwe volgers die dagelijks commentaar schreven, ook dat is een opgave en een stukje volharding, waarvoor mijn bewondering en dank.

Vanaf nu zal ik weer regelmatig een blogje plaatsen opĀ mijn reguliere website, niet meer dagelijks maar dan wel meerdere foto’s met een bepaald thema. Ik hoop jullie daar weer te ontmoetten!

5 Comments

 1. Eindelijk kan ik er op :-)))))
  Zal de komende tijd wat meer foto’s hier gaan bekijken want zo’n project is natuurlijk echt onwijs leuk.

  Ga nu ook alvast wat bekijken want ik ben er nu toch.

  Groet, Helma

 2. Gefeliciteerd met het behalen van je doelstelling, Hanry!! Ik neem m’n petje af voor je!!!! Ik vond het heel leuk om dagelijks te kijken en was steeds benieuwd naar wat je ons nu weer zou laten zien. Een zeer geslaagd project met fraai fotowerk!!!

  Groeten, Larry

  Larry, heel hartelijk bedankt voor deze reactie.

  Groeten, Hanry

 3. Een mooi einde van een geslaagd foto project.
  Was leuk om elke dag wat anders te zien, leuk was het ook om dagelijks te reageren.

  Groetjes,
  Willem.

  Willem, hartelijk dank voor je reactie.

  Groeten, Hanry.

Comments are closed.